Meny Stäng

TSM Sensorsystem

TSM SENSORS S.R.L. är ett design och tillverkande företag av innovativa industriella sensorlösningar för positions- och kontrollmätningar med de högsta kvalitetsstandarderna.

Med sin högt specialiserade tekniska avdelning, TSM SENSORS S.R.L. erbjuder ett komplett utbud av sensorlösningar specifikt för mobil automatisering som garanterar robusthet, tillförlitlighet och säkerhet i alla miljöer eller arbetsförhållanden.

TWK

Även bra allroundare har sin speciella disciplin. TWK fokuserar därför på sensorer med funktionssäkerhet för applikationer i känsliga, farliga områden. Naturligtvis är tillverkningen helautomatiserad, liksom monteringsinspektion och programmering av monterade sensorer. I slutet inspekteras varje del personligen igen.

Hohner Automation har ett brett utbud av inkrementella och absoluta givare, olika linjära mätsystem och alla tillbehör som du kan behöva för korrekt montering av våra sensorer. I avsnittet övriga sensorer hittar du potentiometrar, lutningsmätare och räknare.

Det centrala huvudkontoret för Hohner Automation SL ligger i Breda, provinsen Girona, i nordvästra Spanien, bara några kilometer från den franska gränsen och mycket nära Barcelona, ​​i ett av landets mest djupt rotade industrinätverk och med stora företag, vars gemensamma impuls är investeringar i I+D+I

Hohner Automation SL grundades 1983. En av grundarna, Juan Liarte, är fortfarande den största aktieägaren i företaget, vilket garanterar kontinuiteten och efterlevnaden av den strategiska plan som har tagit företaget till nuvarande utvecklingsnivå, på grunden för några grundläggande, permanenta och absoluta värderingar, såsom integritet, respekt för den enskilda människan och miljöansvaret och även utifrån några av företagets värderingar: kundorientering, investeringar i utredning och utveckling och alla de verktyg som hjälper vi blir bättre som ett företag till tjänst för en kund och för en mycket krävande marknad.